Yhteystiedot

Mainospaikat, palvelut ja yhteystiedot

e-tampere.fi /Laurentium Oy
2255992-1

Sanna Silvola
p. 050 480 2449
sanna.silvola(at)laurentium.fi


Oletko yrittäjä?

Onko sinulla uusi yritys vai kaipaatko potkua jo pitempään toimineen yrityksesi nettimarkkinointiin alueellisesti Tampereella?e-tampere.fi yritysesittelyt

Eipä hätää. Me omasta kokemuksestamme tiedämme, että yrittäjänkin aika ja resurssit ovat rajalliset. Siksi tarjoamme avaimet käteen palveluina monipuolisesti kaiken sen mitä yrityksesi internet-näkyvyys vaatii.

Olemme jo vuodesta 2009 alkaen palvelleet menestyksekkäästi ja pitkäjänteisesti niin isoja konserneja kuin pieniä yhden miehen tai naisen pk-yrityksiäkin.

Kotisivut edullisesti kuukausiveloituspalveluna

Meiltä saat toimivat, laadukkaat ja nykyaikaiset kotisivut edullisesti kuukausiveloituspalveluna toteutuksesta ylläpitoon – kaiken kattavana palveluna.

Lisäksi meiltä ostetut kotisivut ovat aina valmiiksi hakukoneoptimoituja, jotta yrityksesi uudet kotisivut näkyvät ja nousevat suoraan mahdollisimman korkealle Google-hakukoneen luonnollissa hakutuloksissa sinulle tärkeillä hakusanoilla.

Helppoa, eikö totta? Lue lisää!


e-tampere.fi yritysesittelyt

Oletko jo siellä missä asiakkaasi etsivät sinua?

e-tampere.fi mainospaikat

Tarjoamme Tampereella toimiville yrityksille tehokkaan, toimivan ja edullisen tavan tavoittaa asiakkaat siellä missä yrityksesi tuotteita ja palveluita päivittäin etsitään – paikallisesti netissä.

Paikallisen e-tampere.fi -sivustomme avulla yrityksesi saa monipuolisen ja informatiivisen yritysesittelyn, joka tavoittaa niin uudet kuin vanhatkin asiakkaasi paikallisesti netissä ja tukee mahdollisesti yritykselläsi jo ennestään olevia kotisivuja.

Yritysesittelyn myötä saat lisäksi yrityksellesi lisää maksutonta toimialanäkyvyyttä myös muissa paikallisissa palveluissamme ja sivustoissamme.

Miksi yrityksen kannattaa mainostaa e-tampere.fi -palvelussa?

  • tavoitat yrityksesi uudet ja tietysti myös vanhat asiakkaat
  • paikallinen yritysesittely tai nettibanneri e-tampere.fi-palvelussamme tavoittaa paikallisena mediana nimenomaan Tampereen sekä lähiympäristön potentiaaliset asiakkaat 24 tuntia päivässä, 7 päivänä viikossa ja 365 päivää vuoden ympäri
  • tukee yrityksen muuta mainontaa ja kotisivuja netissä

Soita Sanna Silvola puh. 050 480 2449 ja kysy lisää, lähetä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Lisätietoja palveluistamme myös osoitteessa laurentium.fi