Toosilan Eläinlääkäripalvelu Oy

Nimi: Toosilan Eläinlääkäripalvelu Oy
Osoite: Toosilanniementie 203
Postinumero: 36120, Suinula, Kangasala
Puhelin: 0400 931 068
Kotisivu: toosilanelainlaakari.fi
Sähköposti: Lähetä sähköpostia!
Päätoimiala: Eläinlääkäri
Y-tunnus: 2215574-0

Yritystiedot

Etsitkö eläinlääkärin palveluita Tampereelta?

Eläinlääkäri Jessica von Wendt-Salo palvelee kodin lemmikkejä omalla vastaanotollaan lyhyen vain n. 20 min matkan päässä Tampereen keskustasta.

Lisäksi Jessica tekee eläinlääkärinä myös kotikäyntejä ja hevosten hoitoon liittyen tallikäyntejä, joissa palveluihin kuuluu mm. hevosten hampaiden raspausta ja hampaiden hoitoa.

Asiantuntevaa hevosten hammashoitoaHevosten hammashoitoa Tampereella

Eläinlääkärinä Jessica on perehtynyt erittäin laaja-alaisesti hevosten hammashoitoon liittyviin hoitotoimenpiteisiin suorittamalla vuosien mittaan säännöllisesti useita hevosten hampaiden hoitoon ja huoltoon liittyviä kursseja Suomen lisäksi myös ulkomailla.

Koti- ja tallikäynnit suoritetaan joustavasti sopimuksen mukaan Tampereen ja Kangasalan lisäksi koko Pirkanmaan alueella ja tarpeen vaatiessa kauempanakin.

Joustava vastaanotto ajanvarauksella

Vastaanotto toimii joustavasti ajanvarauksella (p. 0400 931 068) ja tavoitat eläinlääkärin parhaiten arkisin klo 8-10. Muina aikoina voit jättää helposti soittopyynnön kotisivuiltamme.

Torstaisin Jessican eläinlääkäripalvelut löytää Kangasalan Hevosklinikalta, jossa mahdollisuus mm. röntgeniin ja vaativampiin hammastoimenpiteisiin.

Tervetuloa iloisen ja ystävällisen palvelun eläinlääkäriin!

Tuotteet, palvelut ja lisätiedot

Monipuoliset eläinlääkärin palvelut Tampereen seudulla

Eläinlääkäri Jessica von Wendt-Salo palvelee monipuolisesti ja tarjoaa mm. seuraavat palvelut vastaanotolla tai koti- ja tallikäynneillä

  • lemmikkien yleistutkimukset ja tarkastukset
  • lemmikkieläinten lääkitykset ja rokotukset
  • kynsien leikkaukset
  • hammaskiven poistot
  • pentuetarkastukset (tiineystarkastukset)
  • erilaiset leikkaukset ja nukutuksessa tehtävät toimenpiteet (mm. steriliaatiot ja kastraatiot)
  • hevosten hammashoito ja raspaus
  • lemmikkien eutanasia

Facebook

9.4 Vesilahti, mukaan mahtuu vielä 3 hevosta
Tiedustelut 0400931068
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Kommentoi Facebookissa

Onko Pirkkalan suuntaan tulossa mahdollisesti käyntiä?

Jaan omalla seinällä

Pieni ja suuri. Ystävän tuki on tärkeää myös klinikka käynnillä. Tämä kaksikko matkustaa aina yhdessä😀. ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Pieni ja suuri. Ystävän tuki on tärkeää myös klinikka käynnillä. Tämä kaksikko matkustaa aina yhdessä😀.

Kommentoi Facebookissa

Kiitos hyvästä hoidosta❣️ Raipen hampaat laitettu kuntoon ja ihana, että pikku ystävä on saanut olla tukihenkilönä mukana reissuissa❤️ Viiden tähden eläinlääkäripalvelua! Kiitos❤️

Ihana kuva😍😍

HEVOSTEN LÄÄKITYKSESTÄ

Hevosten lääkityksestä on muutamia tärkeitä asioita joita eläinlääkärin ja hevosen omistajan on Suomessa noudatettava.

Antibiootteja voi käyttää vain ja ainoastaan bakteeritulehdusten hoitoon ja antibioottivalinnan tulee perustua joko näytteenottoon, bakteerin eristykseen ja herkkysmääritykseen tai tutkituun tietoon ko. taudissa useimmin esiintyvistä bakteereista ja niiden antibiottiherkkyyksistä, Turhasta antibioottihoidosta tulee omistajalle täysin turhia kustannuksia puhumattakaan siitä, että antibiooteilla on myös sivuvaikutuksia eläimelle. Mutta vähintään yhtä tärkeää on se, että turhat antibiottikuurit lisäävät helposti bakteerien vastustuskykyä lääkkeille ja siten vaarantavat jatkossa sekä eläinten, että meidän ihmisten terveyden.

Lääkeiden doping-varoajat ovat erittäin tärkeitä, jotta voidaan varmistua siitä, että vain terveillä hevosilla kilpaillaan ja vahinkotapauksia ei pääse syntymään. Doping-, varoajat ovat ohjellisia minimivaroaikoja, joita joissakin tapauksissa voi eläinläkärin harkinnan mukaan olla syytä pidentääkin, jos on käytetty jostain lääkkeestä esim. tavanomaista suurempaa annostelua.

Lisäksi suurimmalla osalla lääkkeistä on olemassa ns. lihanvaroaika - yleensä muutama viikko, jonka aikana hevosta ei saa teurastaa Eli määryksiä joilla varmistetaan elintarvikkeiden puhtaus ja turvallisuus. Osalla lääkkeistä on myös syystä tai toisesta joko 6kk tai elinikäinen teuraskielto, ja niitä käytettäessä ne on aina merkittävä hevosen passiin. Tässä joukossa on useita ihmisille tavallisesti käytettyjä lääkkeitä kuten esimerkiksi antihistamiini setiritsiini ja silmälääkkeissä usein käytetty antibiootti klofamfenikoli. Tämä saattaa tuntua hassulta, miksi hevoselle seuraa elinikäinen lihanvaroaika esim. setiritsiinistä, jota jokainen voi saada itselleen apteekista ilman reseptiä ja syödä jos kokeen tarvitsevansa sitä. Elintarviketurvallisuus on kuitenkin niin iso asia, että sitä ei voi riskeerata käyttämällä tuotantoeläimelle lääkettä, jonka aineenvaihduntatuotteet eläimessä voivat olla jotain ihan muuta kuin ihmisessä tai jonka poistumisnopeus eläimen elimistöstä on tutkimatta. Maailmalla on maita, joissa tällaisia määräyksiä ei ole. Niissä asia on ratkaistu yleensä niin, että hevoset eivät ole koskaan elintarviketuotannossa, eli niitä ei teurasteta ollenkaan ihmisravinnoksi.

ELI LYHYESTI:
- hevosella tulee aina sitä lääkittäessä olla passi mukana, johon voidaan tarvittaessa merkitä 6kk/elinikäisen varoajan lääkitykset
- hevosenomistajan on pidettävä lääkityksistä kirjanpitoa, jota säilytetään 5 vuoden ajan, jos hevonen halutaan pitää ns. tuotantoeläimenä ( = voidaan viedä teurastamolle joskus)
- hevosen hoitohistorian säilyttämiseksi kaikille hevosille suositellaan lääkityskirjanpitoa - siitä on monesti apua hevosta hoidettaessa ja lääkitystä valittaessa
-eläinlääkärin tulee antaa käyttämästään ja luovittamastaan lääkkeestä kaikki mahdolliset varoajat eläimen omistajalle tiedoksi. ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Kartta

Hae reittiohje

Kuvat

Toosilan Eläinlääkäripalvelu Oy, Toosilanniementie 203, 36120 Suinula (Kangasala)
Eläinlääkäri Jessica von Wendt-Salo | Hevosten hammashoitopalvelut Tampereen seudulla
Eläinlääkärin palvelut koirille ja kodin lemmikeille
Eläinlääkärin palvelut kissoille ja kodin lemmikeille
Kategoria: Yritykset.