Toosilan Eläinlääkäripalvelu Oy

Nimi: Toosilan Eläinlääkäripalvelu Oy
Osoite: Toosilanniementie 203
Postinumero: 36120, Suinula, Kangasala
Puhelin: 0400 931 068
Kotisivu: toosilanelainlaakari.fi
Sähköposti: Lähetä sähköpostia!
Päätoimiala: Eläinlääkäri
Y-tunnus: 2215574-0

Yritystiedot

Etsitkö eläinlääkärin palveluita Tampereelta?

Eläinlääkäri Jessica von Wendt-Salo palvelee kodin lemmikkejä omalla vastaanotollaan lyhyen vain n. 20 min matkan päässä Tampereen keskustasta.

Lisäksi Jessica tekee eläinlääkärinä myös kotikäyntejä ja hevosten hoitoon liittyen tallikäyntejä, joissa palveluihin kuuluu mm. hevosten hampaiden raspausta ja hampaiden hoitoa.

Asiantuntevaa hevosten hammashoitoaHevosten hammashoitoa Tampereella

Eläinlääkärinä Jessica on perehtynyt erittäin laaja-alaisesti hevosten hammashoitoon liittyviin hoitotoimenpiteisiin suorittamalla vuosien mittaan säännöllisesti useita hevosten hampaiden hoitoon ja huoltoon liittyviä kursseja Suomen lisäksi myös ulkomailla.

Koti- ja tallikäynnit suoritetaan joustavasti sopimuksen mukaan Tampereen ja Kangasalan lisäksi koko Pirkanmaan alueella ja tarpeen vaatiessa kauempanakin.

Joustava vastaanotto ajanvarauksella

Vastaanotto toimii joustavasti ajanvarauksella (p. 0400 931 068) ja tavoitat eläinlääkärin parhaiten arkisin klo 8-10. Muina aikoina voit jättää helposti soittopyynnön kotisivuiltamme.

Torstaisin Jessican eläinlääkäripalvelut löytää Kangasalan Hevosklinikalta, jossa mahdollisuus mm. röntgeniin ja vaativampiin hammastoimenpiteisiin.

Tervetuloa iloisen ja ystävällisen palvelun eläinlääkäriin!

Tuotteet, palvelut ja lisätiedot

Monipuoliset eläinlääkärin palvelut Tampereen seudulla

Eläinlääkäri Jessica von Wendt-Salo palvelee monipuolisesti ja tarjoaa mm. seuraavat palvelut vastaanotolla tai koti- ja tallikäynneillä

  • lemmikkien yleistutkimukset ja tarkastukset
  • lemmikkieläinten lääkitykset ja rokotukset
  • kynsien leikkaukset
  • hammaskiven poistot
  • pentuetarkastukset (tiineystarkastukset)
  • erilaiset leikkaukset ja nukutuksessa tehtävät toimenpiteet (mm. steriliaatiot ja kastraatiot)
  • hevosten hammashoito ja raspaus
  • lemmikkien eutanasia

Facebook

Toosilan kissa Svart tekee tuttavuutta Gösta lampaan kanssa😀. Töiden lomassa on mukava seurata näitä ihania otuksia. ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Toosilan kissa Svart tekee tuttavuutta Gösta lampaan kanssa😀. Töiden lomassa on mukava seurata näitä ihania otuksia.

Jessican loman aikana hammashoito klinikalla rakennettin väliseinä hoitotilantilan ja tallin väliin. Myös muita uudistuksia kuten uusi pakkopilttuu joka on ollut ahkerassa käytössä.
Nyt hevosten hammashoitotilat ovat täysin valmiit potilaita varten. Potilaskarsinoita on 4 joten hoidetut/ hoitoon tulossa olevat saavat olla rauhassa tallin puolella.
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Jessican loman aikana hammashoito klinikalla rakennettin väliseinä hoitotilantilan ja tallin väliin. Myös muita uudistuksia kuten uusi pakkopilttuu joka on ollut ahkerassa käytössä.
Nyt hevosten hammashoitotilat ovat täysin valmiit potilaita varten. Potilaskarsinoita on 4 joten hoidetut/ hoitoon tulossa olevat saavat olla rauhassa tallin puolella.

Kommentoi Facebookissa

Hienolta näyttää!

👍

hieno!!

Hyvältä näyttää!

Ompa upea!!!

+ Katso aikaisemmat kommentit

Lämminverivarsoja haetaan suolinkaistutkimukseen!

Lämminveristen ravihevosten suolinkaistutkimukseen haetaan mukaan 12-30 kuukauden ikäisiä Suomessa syntyneitä terveitä lämminverivarsoja, jotka eivät ole saaneet matolääkettä viimeisen kahden kuukauden aikana. Tutkimukseen toivotaan runsaasti näytteitä ympäri Suomen syksyn 2017 aikana.
Tutkimuksesta vastaa tohtorikoulutettava, ELL Katja Hautala, Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta.

Lisätietoja tutkimuksesta www.helsinki.fi/fi/elainlaaketieteellinen-tiedekunta/tiedekunta/kliinisen-hevos-ja-pienelainlaake...

Väitöskirjatutkimuksen tarkoituksena on selvittää suolinkaistartuntojen yleisyyttä 1- ja 2-vuotiailla lämminverihevosilla Suomessa sekä tartunnalle altistavia tekijöitä. Tutkimuksessa selvitetään lisäksi loishäätölääkkeiden tehoa suolinkaistartuntojen hoidossa Suomessa. ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Kartta

Hae reittiohje

Kuvat

Toosilan Eläinlääkäripalvelu Oy, Toosilanniementie 203, 36120 Suinula (Kangasala)
Eläinlääkäri Jessica von Wendt-Salo | Hevosten hammashoitopalvelut Tampereen seudulla
Eläinlääkärin palvelut koirille ja kodin lemmikeille
Eläinlääkärin palvelut kissoille ja kodin lemmikeille
Kategoria: Yritykset.