Lahjatavaraliike Fantishop

Nimi: Lahjatalo- ja sisustusliike Fantishop
Osoite: Kangasalantie 120
Postinumero: 33730, Tampere
Kaupunginosa: Vehmainen
Puhelin: 03-3640 270
Kotisivu: lahjatalofantishop.fi
Päätoimiala: Lahjatavaraliike
Y-tunnus: 0820685-5

Yritystiedot

Lahjatavara- ja sisustusliike Fantishop Tampereen Vehmaisissa palvelee asiakkaitaan yli 30 vuoden kokemuksella. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy ihastuttavia lahjatavaroita ja sisustusesineitä omaksi iloksi kotiin ja mökille sekä lahjaksi. Halutessasi saat ostoksesi kauniiseen lahjapakettiin.

Liikkeemme sijaitsee Kangasalantien varrella Vehmaisten liikekeskuksessa (K-Marketin kiinteistö) hyvien liikenneyhteyksien varrella (mm. bussit 70 ja 17). Pihasta löytyy paljon ilmaista parkkitilaa.

Lahjatalo Fantishop palvelee monipuolisesti, meiltä hankit kätevästi lahjatavara- ja sisustustuotteet, käytät asiamiespostin palveluita (Vehmaisten asiamiesposti), ja teet samalla myös veikkauskupongit.

Tervetuloa monipuoliseen iloisen palvelun lahjatavara- ja sisustusliikkeeseen!

Tutustu ja osta Fantishopin lahjatavarakaupan tuotteita myös verkkokaupassa bellapuoti.com (verkkokauppa).

Klikkaa, tykkää ja seuraa meitä myös facebookissa!

Aukioloajat: Arkisin 10.00-18.00, lauantaisin 10.00-15.00

Toimialat: Lahjatavaraliike, Postipalvelut, Sisustaminen, Sisustusliike, Veikkauspiste

Fantishop Tampere - Veikkaus ja asiamiespostiSisustusliike Fantishop Tampere - Facebook

Tuotteet, palvelut ja lisätiedot

Sisustustavarat Fantishop Tampere

Lahjatavara- ja sisustusliike Fantishop Tampereen Vehmaisissa palvelee

Meiltä löydät mm. seuraavat tuotteet:

 • Piensisustustavarat (esim. peilit, valaisimet, pienhuonekalut)
 • Kodin tekstiilit (esim. pöytäliinat, saunatekstiilit, koristetyynyt- ja peitteet)
 • Taloustavarat
 • Kellot ja taulut
 • Kotimaista lasia
 • Kortit, tarrat
 • Vauvalahjat
 • Lelut
 • Pakkaus- ja paketointipalvelut
 • Posti, postimerkit ja postitarvikkeet
 • Veikkauspiste

Meidät löytää helposti Tampereen Vehmaisten liikekeskuksen yhteydestä, hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Paljon ilmaista parkkitilaa!


Olemme Facebookissa! Tykkää, seuraa ja kommentoi

Facebook

7 tuntia sitten

Lahjatalo Fantishop Oy

Tuoretta ja ihanasti tuoksuvaa. Saaren Taian tuotteet saapuivat hyllyymme pitkän odotuksen jälkeen. Saatavilla on mm. Teepuu shampoota, Särkisalon suolasaippuaa ja deodorantteja. Pyykkietikat ja Veera saippua jäivät vielä jälkitoimitukseen, joten ne tulevat myöhemmin... ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Tuoretta ja ihanasti tuoksuvaa. Saaren Taian tuotteet saapuivat hyllyymme pitkän odotuksen jälkeen. Saatavilla on mm. Teepuu shampoota, Särkisalon suolasaippuaa ja deodorantteja. Pyykkietikat ja Veera saippua jäivät vielä jälkitoimitukseen, joten ne tulevat myöhemmin...

3 viikkoa sitten

Lahjatalo Fantishop Oy

Keräämme jälleen tilauksia Saaren Taian tuotteista. Vanhoihin hyviin ja uusiin tuotteisiin pääsee tutustumaan osoitteessa: www.saarentaika.com
Sitovat tilaukset tämän viikon kuluessa tämän viestin alle tai sähköpostiin fantishop@elisanet.fi tai tule käymään myymälässämme.

Saaren Taika
🌿Saaren Taika - Puhtaiden, tuoreiden ja ekologisten luonnonkosmetiikka- sekä ekosiivoustuotteiden valmistaja Särkisalosta.
“Valmistamme aidosti ekologisia, luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia luonnolle tai terveydellesi.”

🌿Tuotteiden suunnittelu
Saaren Taika tuotteiden suunnittelun lähtökohtana ovat puhtaat ja vähäiset ainesosat, sekä tuotteen turvallisuus niin käyttäjälle, kuin luonnollekin.

Ideat tuotteisiin kumpuavat merestä, saaristomme herkästä luonnosta, sekä entisaikojen toimivista ja hyviksi havaituista resepteistä, joissa ei keinotekoisia ainesosia vielä tunnettu.

🌿Kasvisperäisyys
Koko tuotevalikoimamme on vegaaninen, eli tuotteissamme käytetään ainoastaan kasvisperäisiä ainesosia.

Emme testaa tuotteitamme eläimillä, emmekä käytä eläimillä testattuja raaka-aineita.

➡️Saatavuus
Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta! ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

3 viikkoa sitten

Lahjatalo Fantishop Oy

Mukavaa viikon alkua 😊
Keräämme jälleen tilauksia Saaren Taian tuotteista. Vanhoihin hyviin ja uusiin tuotteisiin pääsee tutustumaan osoitteessa: www.saarentaika.com
Sitovat tilaukset tämän viikon kuluessa tämän viestin alle tai sähköpostiin fantishop@elisanet.fi tai tule käymään myymälässämme.
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Mukavaa viikon alkua 😊
Keräämme jälleen tilauksia Saaren Taian tuotteista. Vanhoihin hyviin ja uusiin tuotteisiin pääsee tutustumaan osoitteessa: www.saarentaika.com
Sitovat tilaukset tämän viikon kuluessa tämän viestin alle tai sähköpostiin fantishop@elisanet.fi tai tule käymään myymälässämme.Image attachment

Hakusanat: lahjatavara Tampere, lahjatavarakauppa Tampere, lahjatavaroita Tampere, lahjatavaraliike Tampere, sisustusliike Tampere, lahjatavarat Kangasala, lahjatavara Kangasala, Vehmainen Lahjatavara, Fantishop Tampere, veikkaus Tampere, veikkaus Kangasala, veikkaus piste Kangasala, veikkaus piste Tampere, Tampere asiamiesposti, koriste-esineet Tampere, lahjatavarakauppa Tampere, Fantishop, posti Tampere, lelukauppa Tampere, lelut Tampere, tekstiilit Tampere, kynttilät Tampere , lapuan kankurit Tampere, tyynyliinat Tampere , naulakot Tampere, sisustuskauppa Tampere, Bellapuoti, Bellapuoti Fantishop, sisustus verkkokauppa, lahjatavarat netistä, sisustus netissä, lahjatavarat verkkokauppa

Kartta

Hae reittiohje

Kuvat

Fantishop - meiltä lahjat ja koriste-esineet
Lahjatalo Fantishop - Tampere
Monipuoliset lahjatavarat - Fantishop Tampere
Fantishop Vehmainen - Tampere
Lahjatavarat Fantishopista - tervetuloa!

Suosittele Lahjatavara- ja sisustusliike Fantishoppia! Jaa tämä artikkeli kavereillesi

Kategoria: Yritykset. Avainsana: , , .