Euromaster Tampere Hatanpää

Nimi: Euromaster Tampere Hatanpää
Osoite: Lokomonkatu 25
Postinumero: 33900, Tampere
Kaupunginosa: Hatanpää
Puhelin: 03-263 4100
Kotisivu: www.euromaster.fi
Päätoimiala: Renkaat ja rengasliikkeet

Yritystiedot

Euromaster on Suomen suurimpiin kuuluva rengasalan yritys. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme on valmis palvelemaan sinua kaikissa rengasasioissa. Yhdessä löydämme juuri sinulle sopivat renkaat.

Tampereen Euromaster Hatanpää palvelee monipuolisesti asiakkaitaan ns. Lokomonkulmassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme monipuolisen, nopean palvelun kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa ja meiltä saat edullisesti johtavien rengasmerkkien renkaat isompaan tai pienempään kalustoon aina Michelinistä Tigariin.

Teemme ammattitaitoisesti myös vanhojen renkaiden paikkaukset sekä tietysti tarjoamme uusien ja vanhojen renkaiden asennuspalvelut.

Tarjoamme myös autohuoltopalveluita, mm. kausihuollot, öljynvaihdot, ilmastointilaitteiden täyttöhuollot, jarrutyöt sekä ohjauskulmien tarkastukset ja säädöt. Kysy meiltä lisää!

Tervetuloa Euromasterille!

Aukioloajat: Avoinna arkisin 8-17.

Sesonkiaikoina kevät/syksy olemme auki myös lauantaisin 9-14. Sesonkiaikoina myös arkisin pidennetty jatkoaika tarvittaessa.

Varaa renkaiden vaihtoaika Euromasterin online-ajanvarauksesta!


Toimialat: Rengasliikkeet, Autohuolto, Autokorjaamot

Tuotteet, palvelut ja lisätiedot

Euromaster Hatanpää - Renkaat Tampere

Tarjoamme monipuolisen, nopean palvelun kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa, olipa sitten kyseessä pienemmän tai isomman kaluston renkaat. Tarjoamme kattavan valikoiman renkaita ja renkaisiin liittyviä palveluita kuten asennukset, tasapainotukset ja korjaukset.

Euromaster Tampere Hatanpää palvelee monipuolisesti:

 • Renkaiden myynti
 • Renkaiden korjaus- ja asennuspalvelut
 • Auton ilmastointihuollot
 • Ohjauskulmien säädöt (Henkilöautot, pakettiautot, SUV, 4x4)
 • Autohuoltopalvelut

Edustamme mm. seuraavia rengasmerkkejä:

 • Michelin
 • BF Goodrich
 • Continental
 • Goodyear
 • Nokian
 • Kumho
 • Tigar
 • Sunfull

4 päivää sitten

Suomen Euromaster Oy Official

Voita Michelin-kesärenkaat ja Image Motion -erikoisvanteet asennettuna autoosi (max 18")!. Kerro Viasat Urheilun FB-sivuilla tai Instagramissa, kuka on mielestäsi NHL:n runkosarjan paras suomalainen pelaaja. #viasaturheilu #michelin #erikoisvanteetÄÄNESTÄ ja VOITA Michelin-kesärenkaat vanteilla! 🚗💨☀️ KOMMENTOI alle ja kerro meille kuka on SINUN mielestäsi NHL:n runkosarjan paras SUOMALAINEN pelaaja? ⭐️🇫🇮 Yksi onnekas voittaa yhteistyökumppanimme Euromasterin tarjoamat tuliterät Michelin-kesärenkaat ja Suomen Erikoisvanteet Oy:n Image Motion gloss gun -vanteet asennuksineen! (Setin arvo max. 1200€) 🚗💨☀️ Osallistumisaika päättyy 6.4. klo 12:00 ja voittaja* ilmoitetaan saman päivän Viasatin suorassa NHL-studiolähetyksessä. *Voittaja arvotaan KAIKKIEN osallistujien kesken. Lue tarkat säännöt ja ehdot täältä: https://www.viasat.fi/sites/viasat.fi/files/euromaster-kisa.pdf Huippuluokan tarjouksia kesärenkaiden vaihtoon ja autohuoltoon löydät Suomen Euromaster Oy Officialin FB-sivuilta. Ottakaa seurantaan! Kisaan voit osallistua myös Viasat Urheilun Instagramissa. FB ei ole mukana kisassa. ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Voita Michelin-kesärenkaat ja Image Motion -erikoisvanteet asennettuna autoosi (max 18)!. Kerro Viasat Urheilun FB-sivuilla tai Instagramissa, kuka on mielestäsi NHL:n runkosarjan paras suomalainen pelaaja. #viasaturheilu #michelin #erikoisvanteet

 

Kommentoi Facebookissa

Mikko Rantanen 👍🏒

Barkow.💪

Sebastian Aho playmaker. Hyvä joka osa-alueella.

Laine

Patrik Laine 😊

Barkov . (Ja eli jos voitto osuu kohdalle, niin voittaja maksaa posti/matkahuotokulut jos ymmärsin oikein...)

Sebastian. 🏒

Barkov. 👍

Patrik Laine👍💮

Rantasen Mikko

Barkov ehdottomasti. 💪🏼

Barkov.

Barkov on

Barkov

Aholle ääni

Laineen Patu

Barkov

Barkov

Piti olla Aleksander Barkov

BARKOV tietysti😍🤩

Barkov

barkov

Barkoville lähtee ääni!👌

Laine.

Barkoville ääni.

+ Katso aikaisemmat kommentit

Ainiin, ne öljyt! Aja Euromasterille 🚗 Öljynvaihtotarjous alkaen vain 69 euroa. Tarjoushinta sisältää 5 litraa Total Quartz. Varaa aika ➡️ www.euromaster.fi/kuluttajat/rengasliike ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Ainiin, ne öljyt! Aja Euromasterille 🚗 Öljynvaihtotarjous alkaen vain 69 euroa. Tarjoushinta sisältää 5 litraa Total Quartz. Varaa aika ➡️ https://www.euromaster.fi/kuluttajat/rengasliike

Jää enemmän aikaa harrastaa, kun autonsa Euromasterilla huollattaa 🎶🚙🎶
Autohuoltopalvelut meiltä teille 👍🏻https://www.euromaster.fi/kuluttajat/rengasliike
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Jää enemmän aikaa harrastaa, kun autonsa Euromasterilla huollattaa 🎶🚙🎶
Autohuoltopalvelut meiltä teille 👍🏻https://www.euromaster.fi/kuluttajat/rengasliike

Näytä lisää!


Hakusanat: renkaat Tampere, rengasliike Tampere, rengashuolto Tampere, alumiinivanteet Tampere, aluvanteet Tampere, vanteet Tampere, renkaiden vaihto Tampere, kesärenkaat Tampere, talvirenkaat Tampere, Michelin Tampere, Tigar Tampere, BF Goodrich Tampere, Sunfull renkaat Tampere, Kumho renkaat Tampere, Goodyear renkaat Tampere, aurauskulmat Tampere, aurauskulmien säätö Tampere, pyöräkulmien säätö Tampere, ohjauskulmat säätö Tampere, nelipyöräsuuntaus Tampere, Tampereen Euromaster, uudet autonrenkaat Tampere, renkaidenvaihto Tampere, rengasmyyjä Tampere, Euromaster Lakalaiva, kesärengas Tampere, talvirengas Tampere, Euromaster Hatanpää Tampere, Euromaster Lokomonkulma, autohuolto Tampere

Kartta

Kuvat

Euromaster Hatanpää, Lokomonkatu 25, 33900, Tampere
Michelin jälleenmyyjä
Euromaster Tampere - BF Goodrich renkaat
Continental - renkaat | Euromaster Tampere
Kumho Tyres | Euromaster Tampere
Euromaster Tampere - Tigar Renkaat

Suosittele Euromaster Tampere Hatanpään palveluita! Jaa tämä artikkeli kavereillesi

Kategoria: Yritykset. Avainsana: .