Euromaster Tampere Hatanpää

Nimi: Euromaster Tampere Hatanpää
Osoite: Lokomonkatu 25
Postinumero: 33900, Tampere
Kaupunginosa: Hatanpää
Puhelin: 03-263 4100
Kotisivu: www.euromaster.fi
Päätoimiala: Renkaat ja rengasliikkeet

Yritystiedot

Euromaster on Suomen suurimpiin kuuluva rengasalan yritys. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme on valmis palvelemaan sinua kaikissa rengasasioissa. Yhdessä löydämme juuri sinulle sopivat renkaat.

Tampereen Euromaster Hatanpää palvelee monipuolisesti asiakkaitaan ns. Lokomonkulmassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme monipuolisen, nopean palvelun kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa ja meiltä saat edullisesti johtavien rengasmerkkien renkaat isompaan tai pienempään kalustoon aina Michelinistä Tigariin.

Teemme ammattitaitoisesti myös vanhojen renkaiden paikkaukset sekä tietysti tarjoamme uusien ja vanhojen renkaiden asennuspalvelut.

Tarjoamme myös autohuoltopalveluita, mm. kausihuollot, öljynvaihdot, ilmastointilaitteiden täyttöhuollot, jarrutyöt sekä ohjauskulmien tarkastukset ja säädöt. Kysy meiltä lisää!

Tervetuloa Euromasterille!

Aukioloajat: Avoinna arkisin 8-17.

Sesonkiaikoina kevät/syksy olemme auki myös lauantaisin 9-14. Sesonkiaikoina myös arkisin pidennetty jatkoaika tarvittaessa.

Varaa renkaiden vaihtoaika Euromasterin online-ajanvarauksesta!


Toimialat: Rengasliikkeet, Autohuolto, Autokorjaamot

Tuotteet, palvelut ja lisätiedot

Euromaster Hatanpää - Renkaat Tampere

Tarjoamme monipuolisen, nopean palvelun kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa, olipa sitten kyseessä pienemmän tai isomman kaluston renkaat. Tarjoamme kattavan valikoiman renkaita ja renkaisiin liittyviä palveluita kuten asennukset, tasapainotukset ja korjaukset.

Euromaster Tampere Hatanpää palvelee monipuolisesti:

 • Renkaiden myynti
 • Renkaiden korjaus- ja asennuspalvelut
 • Auton ilmastointihuollot
 • Ohjauskulmien säädöt (Henkilöautot, pakettiautot, SUV, 4x4)
 • Autohuoltopalvelut

Edustamme mm. seuraavia rengasmerkkejä:

 • Michelin
 • BF Goodrich
 • Continental
 • Goodyear
 • Nokian
 • Kumho
 • Tigar
 • Sunfull

 

Facebook

2 päivää sitten

Suomen Euromaster Oy Official

Tiedätkö missä kunnossa kesärenkaasi ovat? Euromasterilla on nyt erä Michelin- ja BFGoodrich-kesärenkaita mahtialennuksin! Katso tarjoukset: bit.ly/2uRYt3e ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Tiedätkö missä kunnossa kesärenkaasi ovat? Euromasterilla on nyt erä Michelin- ja BFGoodrich-kesärenkaita mahtialennuksin! Katso tarjoukset: http://bit.ly/2uRYt3e

1 viikko sitten

Suomen Euromaster Oy Official

Power Truckissa on tunnelmaa! Kannattaa poiketa Euromasterin osastolla U319 vielä tänään tai viimeistään huomenna lauantaina 12.8, jotta voit hyödyntää hulppeat messutarjouksemme. ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Power Truckissa on tunnelmaa! Kannattaa poiketa Euromasterin osastolla U319 vielä tänään tai viimeistään huomenna lauantaina 12.8, jotta voit hyödyntää hulppeat messutarjouksemme.

Power Truck Show tulee taas! Näyttely järjestetään 11-12. elokuuta Härmässä, ja Euromaster on menossa mukana. Tule tutustumaan osastoomme U319 ja kysy mahtavia messutarjouksiamme. Tervetuloa! ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Power Truck Show tulee taas! Näyttely järjestetään 11-12. elokuuta Härmässä, ja Euromaster on menossa mukana. Tule tutustumaan osastoomme U319 ja kysy mahtavia messutarjouksiamme. Tervetuloa!


Hakusanat: renkaat Tampere, rengasliike Tampere, rengashuolto Tampere, alumiinivanteet Tampere, aluvanteet Tampere, vanteet Tampere, renkaiden vaihto Tampere, kesärenkaat Tampere, talvirenkaat Tampere, Michelin Tampere, Tigar Tampere, BF Goodrich Tampere, Sunfull renkaat Tampere, Kumho renkaat Tampere, Goodyear renkaat Tampere, aurauskulmat Tampere, aurauskulmien säätö Tampere, pyöräkulmien säätö Tampere, ohjauskulmat säätö Tampere, nelipyöräsuuntaus Tampere, Tampereen Euromaster, uudet autonrenkaat Tampere, renkaidenvaihto Tampere, rengasmyyjä Tampere, Euromaster Lakalaiva, kesärengas Tampere, talvirengas Tampere, Euromaster Hatanpää Tampere, Euromaster Lokomonkulma, autohuolto Tampere

Kartta

Kuvat

Euromaster Hatanpää, Lokomonkatu 25, 33900, Tampere
Euromaster Tampere - Michelin renkaat
Goodyear - made to feel good
Continental - renkaat | Euromaster Tampere
Nokian Tyres | Euromaster Tampere
Euromaster Tampere - BF Goodrich renkaat
Kumho Tyres | Euromaster Tampere
Euromaster Tampere - Tigar Renkaat

Suosittele Euromaster Tampere Hatanpään palveluita! Jaa tämä artikkeli kavereillesi

Kategoria: Yritykset. Avainsana: .