Euromaster Tampere Lakalaiva

Nimi: Euromaster Tampere Lakalaiva
Osoite: Korjaamonkatu 1
Postinumero: 33840, Tampere
Kaupunginosa: Lakalaiva
Puhelin: 03-265 1600
Kotisivu: www.euromaster.fi
Päätoimiala: Renkaat ja rengasliikkeet

Yritystiedot

Euromaster on Suomen suurimpiin kuuluva rengasalan yritys. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme on valmis palvelemaan sinua kaikissa rengasasioissa. Yhdessä löydämme juuri sinulle sopivat renkaat.

Tampereen Euromaster Lakalaiva palvelee monipuolisesti asiakkaitaan Tampereen Lakalaivan alueella erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme monipuolisen, nopean palvelun kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa ja meiltä saat edullisesti johtavien rengasmerkkien renkaat isompaan tai pienempään kalustoon aina Michelinistä Tigariin.

Teemme ammattitaitoisesti myös vanhojen renkaiden paikkaukset sekä tietysti tarjoamme uusien ja vanhojen renkaiden asennuspalvelut.

Tarjoamme myös autohuoltopalveluita, mm. kausihuollot, öljynvaihdot, ilmastointilaitteiden täyttöhuollot, jarrutyöt sekä ohjauskulmien tarkastukset ja säädöt. Kysy meiltä lisää!

Tervetuloa Euromasterille!

Aukioloajat: Arkisin 8-17
Sesonkiaikoina kevät/syksy olemme auki myös lauantaisin 9-14. Sesonkiaikoina myös arkisin pidennetty jatkoaika tarvittaessa.

Varaa renkaiden vaihtoaika Euromasterin online-ajanvarauksesta!


Toimialat: Rengasliikkeet, Autohuolto, Autokorjaamot

Tuotteet, palvelut ja lisätiedot

Euromaster Hatanpää - Renkaat Tampere

Tarjoamme monipuolisen, nopean palvelun kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa, olipa sitten kyseessä pienemmän tai isomman kaluston renkaat. Meiltä kattava valikoima renkaita ja renkaisiin liittyviä palveluita kuten rengasasennukset, tasapainotukset ja korjaukset.

Euromaster Tampere Lakalaiva palvelee monipuolisesti

 • Renkaiden myynti
 • Renkaiden korjaus- ja asennuspalvelut
 • Renkaiden säilytyspalvelu rengasnarikka
 • Ohjauskulmien säädöt (Henkilöautot, pakettiautot, SUV, 4x4)
 • Autohuoltopalvelut

Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä:

 • Michelin
 • BF Goodrich
 • Continental
 • Goodyear
 • Nokian
 • Kumho
 • Tigar
 • Sunfull

Facebook

Onnea Outi Pirkanmaalta! Euromasterin talvirengaskilpailu on päättynyt ja uudet Michelin X-Ice North 4 -talvirenkaat on arvottu. Kiitos kaikille lähes 2000 osallistujalle ja turvallisia ajokeliä kaikille teille 🙂 Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Onnea Outi Pirkanmaalta! Euromasterin talvirengaskilpailu on päättynyt ja uudet Michelin X-Ice North 4 -talvirenkaat on arvottu. Kiitos kaikille lähes 2000 osallistujalle ja turvallisia ajokeliä kaikille teille 🙂 Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Hei isä ja isämielinen! Kampanjakoodilla ISÄ2018 saat Euromasterin verkkokauppaostoksista 10 prosenttia alennusta. Tarjous on voimassa 9.–11.11. Hyväntuulista isänpäivää kaikille teille! ➡️ Verkkokauppaan www.euromaster.fi ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Hei isä ja isämielinen! Kampanjakoodilla ISÄ2018 saat Euromasterin verkkokauppaostoksista 10 prosenttia alennusta. Tarjous on voimassa 9.–11.11. Hyväntuulista isänpäivää kaikille teille! ➡️ Verkkokauppaan www.euromaster.fi

4 viikkoa sitten

Suomen Euromaster Oy Official

Tutustu Goodyearin Sound Comfort -teknologiaan.

Goodyear
Nauti hiljaisemmasta ja mukavammasta ajosta: Goodyear SoundComfort -teknologia alentaa sisämelu jopa 50 %* – suorituskyvystä tinkimättä. Nyt saatavissa myös Goodyear talvirenkaissa. Lisätietoja: bit.ly/2CU0Bzi ... Katso lisää!Näytä vähemmän!


Hakusanat: renkaat Tampere, rengasliike Tampere, rengashuolto Tampere, alumiinivanteet Tampere, aluvanteet Tampere, vanteet Tampere, renkaiden vaihto Tampere, kesärenkaat Tampere, talvirenkaat Tampere, Michelin Tampere, Tigar Tampere, BF Goodrich Tampere, Sunfull renkaat Tampere, Kumho renkaat Tampere, Goodyear renkaat Tampere, aurauskulmat Tampere, aurauskulmien säätö Tampere, pyöräkulmien säätö Tampere, ohjauskulmat säätö Tampere, nelipyöräsuuntaus Tampere, Tampereen Euromaster, uudet autonrenkaat Tampere, renkaidenvaihto Tampere, rengasmyyjä Tampere, Euromaster Lakalaiva, kesärengas Tampere, talvirengas Tampere, Euromaster Hatanpää Tampere, Euromaster Lokomonkulma, autohuolto Tampere,

Kartta

Kuvat

Euromaster Tampere Lakalaiva, Korjaamonkatu 1, 33840 Tampere
Michelin jälleenmyyjä
Michelin X Ice North
Goodyear - made to feel good
Goodyear Ultra Grip
Nokian Tyres | Euromaster Tampere
Nokian Hakkapeliitta 9
Continental - renkaat | Euromaster Tampere
Euromaster Tampere - BF Goodrich renkaat
BF Goodrich
Kumho Tyres | Euromaster Tampere
Euromaster Tampere - Tigar Renkaat

Suosittele Euromaster Tampere Lakalaivan palveluita! Jaa tämä artikkeli kavereillesi

Kategoria: Yritykset. Avainsana: .