Euromaster Tampere Lakalaiva

Nimi: Euromaster Tampere Lakalaiva
Osoite: Korjaamonkatu 1
Postinumero: 33840, Tampere
Kaupunginosa: Lakalaiva
Puhelin: 03-265 1600
Kotisivu: www.euromaster.fi
Päätoimiala: Renkaat ja rengasliikkeet

Yritystiedot

Euromaster on Suomen suurimpiin kuuluva rengasalan yritys. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme on valmis palvelemaan sinua kaikissa rengasasioissa. Yhdessä löydämme juuri sinulle sopivat renkaat.

Tampereen Euromaster Lakalaiva palvelee monipuolisesti asiakkaitaan Tampereen Lakalaivan alueella erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme monipuolisen, nopean palvelun kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa ja meiltä saat edullisesti johtavien rengasmerkkien renkaat isompaan tai pienempään kalustoon aina Michelinistä Tigariin.

Teemme ammattitaitoisesti myös vanhojen renkaiden paikkaukset sekä tietysti tarjoamme uusien ja vanhojen renkaiden asennuspalvelut.

Tarjoamme myös autohuoltopalveluita, mm. kausihuollot, öljynvaihdot, ilmastointilaitteiden täyttöhuollot, jarrutyöt sekä ohjauskulmien tarkastukset ja säädöt. Kysy meiltä lisää!

Tervetuloa Euromasterille!

Aukioloajat: Arkisin 8-17
Sesonkiaikoina kevät/syksy olemme auki myös lauantaisin 9-14. Sesonkiaikoina myös arkisin pidennetty jatkoaika tarvittaessa.

Varaa renkaiden vaihtoaika Euromasterin online-ajanvarauksesta!


Toimialat: Rengasliikkeet, Autohuolto, Autokorjaamot

Tuotteet, palvelut ja lisätiedot

Euromaster Hatanpää - Renkaat Tampere

Tarjoamme monipuolisen, nopean palvelun kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa, olipa sitten kyseessä pienemmän tai isomman kaluston renkaat. Meiltä kattava valikoima renkaita ja renkaisiin liittyviä palveluita kuten rengasasennukset, tasapainotukset ja korjaukset.

Euromaster Tampere Lakalaiva palvelee monipuolisesti

 • Renkaiden myyntiMichelin talvirenkaat
 • Renkaiden korjaus- ja asennuspalvelut
 • Renkaiden säilytyspalvelu rengasnarikka
 • Ohjauskulmien säädöt (Henkilöautot, pakettiautot, SUV, 4x4)
 • Autohuoltopalvelut

Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä:

 • Michelin
 • BF Goodrich
 • Continental
 • Goodyear
 • Nokian
 • Kumho
 • Tigar
 • Sunfull

Facebook

Kiitämme kaikkia Jyväskylän palvelupisteen avajaisissa käyneitä ja toivotamme vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi jatkossakin!youtube.com ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Kommentoi Facebookissa

Onko raskaan hallista kuvia 🤔

3 päivää sitten

Suomen Euromaster Oy Official

Bongaa bussi ja voit voittaa kesärenkaat! Bongaa joku uunituoreista bussinperämainoksistamme Jyväskylässä ja julkaista siitä kuva Euromasterin Facebook-sivuilla. Kaikkien kuvansa jakaneiden kesken arvomme mahtavan Michelin CrossClimate+ -kesärengassarjan alleasennettuna (max 17", arvo jopa 1.000 €) sekä 5 kpl loistavia lahjakortteja katsastukseen (arvo 65€).Euromaster ja K1 Katsastus löytyvät nyt uudesta osoitteesta ja saman katon alta Jyväskylän Seppälänkankaan teollisuusalueelta! Uuden palvelupisteen kunniaksi pistämme pystyyn kilpailun, jossa sinun tehtäväsi on bongata joku uunituoreista bussinperämainoksistamme Jyväskylässä ja julkaista siitä kuva Euromasterin Facebook-sivuilla. Kaikkien kuvansa jakaneiden kesken arvomme mahtavan Michelin CrossClimate+ -kesärengassarjan alleasennettuna (max 17", arvo jopa 1.000 €) sekä 5 kpl loistavia lahjakortteja katsastukseen (arvo 65€).

Kilpailuaika on 12.-25.3.2018. Arvonta suoritetaan 31.3. mennessä ja voittajaan otetaan yhteyttä Facebookin kautta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Henkilötietoja ei säilytetä eikä käytetä muuhun markkinointiin. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin. ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Bongaa bussi ja voit voittaa kesärenkaat! Bongaa joku uunituoreista bussinperämainoksistamme Jyväskylässä ja julkaista siitä kuva Euromasterin Facebook-sivuilla. Kaikkien kuvansa jakaneiden kesken arvomme mahtavan Michelin CrossClimate+ -kesärengassarjan alleasennettuna (max 17, arvo jopa 1.000 €) sekä 5 kpl loistavia lahjakortteja katsastukseen (arvo 65€).


Hakusanat: renkaat Tampere, rengasliike Tampere, rengashuolto Tampere, alumiinivanteet Tampere, aluvanteet Tampere, vanteet Tampere, renkaiden vaihto Tampere, kesärenkaat Tampere, talvirenkaat Tampere, Michelin Tampere, Tigar Tampere, BF Goodrich Tampere, Sunfull renkaat Tampere, Kumho renkaat Tampere, Goodyear renkaat Tampere, aurauskulmat Tampere, aurauskulmien säätö Tampere, pyöräkulmien säätö Tampere, ohjauskulmat säätö Tampere, nelipyöräsuuntaus Tampere, Tampereen Euromaster, uudet autonrenkaat Tampere, renkaidenvaihto Tampere, rengasmyyjä Tampere, Euromaster Lakalaiva, kesärengas Tampere, talvirengas Tampere, Euromaster Hatanpää Tampere, Euromaster Lokomonkulma, autohuolto Tampere,

Kartta

Kuvat

Euromaster Tampere Lakalaiva, Korjaamonkatu 1, 33840 Tampere
Euromaster Tampere - Michelin renkaat
Michelin talvirenkaat Euromasterilta!
Michelin talvirenkaat
Goodyear - made to feel good
Goodyear Ultra Grip Ice Arctic
Continental - renkaat | Euromaster Tampere
Continental IceContact2
Nokian Tyres | Euromaster Tampere
Nokian Tyres - talvirenkaat
Euromaster Tampere - BF Goodrich renkaat
Kumho Tyres | Euromaster Tampere
Euromaster Tampere - Tigar Renkaat

Suosittele Euromaster Tampere Lakalaivan palveluita! Jaa tämä artikkeli kavereillesi

Kategoria: Yritykset. Avainsana: .