Euromaster Tampere Lakalaiva

Nimi: Euromaster Tampere Lakalaiva
Osoite: Korjaamonkatu 1
Postinumero: 33840, Tampere
Kaupunginosa: Lakalaiva
Puhelin: 03-265 1600
Kotisivu: www.euromaster.fi
Päätoimiala: Renkaat ja rengasliikkeet

Yritystiedot

Euromaster on Suomen suurimpiin kuuluva rengasalan yritys. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme on valmis palvelemaan sinua kaikissa rengasasioissa. Yhdessä löydämme juuri sinulle sopivat renkaat.

Tampereen Euromaster Lakalaiva palvelee monipuolisesti asiakkaitaan Tampereen Lakalaivan alueella erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme monipuolisen, nopean palvelun kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa ja meiltä saat edullisesti johtavien rengasmerkkien renkaat isompaan tai pienempään kalustoon aina Michelinistä Tigariin.

Teemme ammattitaitoisesti myös vanhojen renkaiden paikkaukset sekä tietysti tarjoamme uusien ja vanhojen renkaiden asennuspalvelut.

Tarjoamme myös autohuoltopalveluita, mm. kausihuollot, öljynvaihdot, ilmastointilaitteiden täyttöhuollot, jarrutyöt sekä ohjauskulmien tarkastukset ja säädöt. Kysy meiltä lisää!

Tervetuloa Euromasterille!

Aukioloajat: Arkisin 8-17
Sesonkiaikoina kevät/syksy olemme auki myös lauantaisin 9-14. Sesonkiaikoina myös arkisin pidennetty jatkoaika tarvittaessa.

Varaa renkaiden vaihtoaika Euromasterin online-ajanvarauksesta!


Toimialat: Rengasliikkeet, Autohuolto, Autokorjaamot

Tuotteet, palvelut ja lisätiedot

Euromaster Hatanpää - Renkaat Tampere

Tarjoamme monipuolisen, nopean palvelun kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa, olipa sitten kyseessä pienemmän tai isomman kaluston renkaat. Meiltä kattava valikoima renkaita ja renkaisiin liittyviä palveluita kuten rengasasennukset, tasapainotukset ja korjaukset.

Euromaster Tampere Lakalaiva palvelee monipuolisesti

 • Renkaiden myynti
 • Renkaiden korjaus- ja asennuspalvelut
 • Renkaiden säilytyspalvelu rengasnarikka
 • Ohjauskulmien säädöt (Henkilöautot, pakettiautot, SUV, 4x4)
 • Autohuoltopalvelut

Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä:

 • Michelin
 • BF Goodrich
 • Continental
 • Goodyear
 • Nokian
 • Kumho
 • Tigar
 • Sunfull

Facebook

VEIKKAA JA VOITA 🇫🇮️ 🏒 🇨🇭️ Miten käy Leijonille Sveitsiä vastaan tänään jääkiekon MM-kisoissa? Veikkaa 17.5. Suomi-Sveitsi -pelin lopputulosta kommentoimalla kuvaan pelin alkuun mennessä. Arvomme kaikkien oikein vastanneiden kesken Euromaster-tuotepalkinnon 🙂✌️ ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

VEIKKAA JA VOITA 🇫🇮️ 🏒 🇨🇭️ Miten käy Leijonille Sveitsiä vastaan tänään jääkiekon MM-kisoissa? Veikkaa 17.5. Suomi-Sveitsi -pelin lopputulosta kommentoimalla kuvaan pelin alkuun mennessä. Arvomme kaikkien oikein vastanneiden kesken Euromaster-tuotepalkinnon 🙂✌️

 

Kommentoi Facebookissa

Arvonta suoritetaan peliä seuraavana arkipäivänä ja voittajaan otetaan yhteyttä Facebookin kautta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Henkilötietoja ei säilytetä eikä käytetä muuhun markkinointiin. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin. #Leijonat #MMkisat

Leijonat hävisivät harmillisesti Sveitsille 2-3, mutta Suomen sijoitus MM-turnauksessa oli kuitenkin viides 👍 Oikean tuloksen veikanneiden kesken arvoimme voittajan, joka on Juuso. Onnea 🙂 Laitamme Facebookin kautta viestiä.

Veikkausaika on päättynyt! Nyt jännitetään miten käy 👍

7-2

2-3 Sveitsille

2-3 Sveitsi

Sveitsi voittaa 3-2

9-0

5-2 Suomelle.

6-1 Suomelle 😊

5-1 Suomelle👍

6-4 suomelle 🇫🇮

3-2 Suomele

Saipa 2 - Jokipojat 8

4-2 Suomelle

5-1 suomelle :)

3-1 suomelle

4-1

3 - 2 Suomen hyväksi!

4-2 suomelle

4-1 suomelle

4-1 Suomelle

5-3 suomelle

5-3 Suomelle 🍀🇫🇮️🍀

+ Katso aikaisemmat kommentit

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!! ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!!

 

Kommentoi Facebookissa

Kiitos. ❤️

Kiitos onnitteluista❣️❣️❣️❣️❣️

Euromaster toivottaa kaikille hauskaa vappua – pidetään pallot korkealla! Huomenna on jo toukokuu: Jos et ole ehtinyt vielä vaihtaa kesärenkaita, varaa aika vaikka vapun aikana! Verkosta näet myös käynnissä olevat kesärengaskampanjamme. Esim. Osta Michelin Primacy 4 -rengassetti ja saat 50 € lahjakortin autohuoltoon tai talvirengassarjan varalle! www.euromaster.fi/kuluttajat/renkaat/kampanjat_renkaat/michelin-kesarenkaat ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Euromaster toivottaa kaikille hauskaa vappua – pidetään pallot korkealla! Huomenna on jo toukokuu: Jos et ole ehtinyt vielä vaihtaa kesärenkaita, varaa aika vaikka vapun aikana! Verkosta näet myös käynnissä olevat kesärengaskampanjamme. Esim. Osta Michelin Primacy 4 -rengassetti ja saat 50 € lahjakortin autohuoltoon tai talvirengassarjan varalle! https://www.euromaster.fi/kuluttajat/renkaat/kampanjat_renkaat/michelin-kesarenkaat

 

Kommentoi Facebookissa

kiitos samoin ....taas ensiviikolla tavataan...


Hakusanat: renkaat Tampere, rengasliike Tampere, rengashuolto Tampere, alumiinivanteet Tampere, aluvanteet Tampere, vanteet Tampere, renkaiden vaihto Tampere, kesärenkaat Tampere, talvirenkaat Tampere, Michelin Tampere, Tigar Tampere, BF Goodrich Tampere, Sunfull renkaat Tampere, Kumho renkaat Tampere, Goodyear renkaat Tampere, aurauskulmat Tampere, aurauskulmien säätö Tampere, pyöräkulmien säätö Tampere, ohjauskulmat säätö Tampere, nelipyöräsuuntaus Tampere, Tampereen Euromaster, uudet autonrenkaat Tampere, renkaidenvaihto Tampere, rengasmyyjä Tampere, Euromaster Lakalaiva, kesärengas Tampere, talvirengas Tampere, Euromaster Hatanpää Tampere, Euromaster Lokomonkulma, autohuolto Tampere,

Kartta

Kuvat

Euromaster Tampere Lakalaiva, Korjaamonkatu 1, 33840 Tampere
Goodyear - made to feel good
Nokian Tyres | Euromaster Tampere
Euromaster Tampere - BF Goodrich renkaat
Continental - renkaat | Euromaster Tampere
Kumho Tyres | Euromaster Tampere
Euromaster Tampere - Tigar Renkaat

Suosittele Euromaster Tampere Lakalaivan palveluita! Jaa tämä artikkeli kavereillesi

Kategoria: Yritykset. Avainsana: .