Olemme Facebookissa!

Olemme yksityinen, yrittäjävetoinen ja paikallinen yleishyödyllinen sivusto.
Klikkaa, tykkää ja seuraa meitä Facebookissa : )

Facebook

Mikä on Tampereen legendaarisin sporttibaari? No Jäähovi Hakamettässä tiätysti.

Tiesitkö, että Jäähovissa on nykyään tarjolla kaikkea pikkupurtavasta alkaen aina Ala Carte listan herkkuihin?

Kurkkaa penkkiurheilijan paratiisiin ja tsekkaa Jäähoville tekemämme uunituore video!

www.youtube.com/watch?v=FNDMAHxbZC8
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Talvi tekee tuloaan ja nyt on oikea laittaa säpinäksi ilmalämpöpumpun kanssa. Laadukkat ilmalämpöpumput myy, huoltaa ja asentaa SäpinäX Oy Kangasalla ja Tampereen seudulla.

Lue lisää: www.ilmalämpöpumppukangasala.fi/
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Nyt auto puhtaaksi ja kotisivut kuntoon! Tykkää Laurentium Oy:n FB sivusta ja voit voittaa autopesun pikavahauksella (arvo 39€) Tampereen Ajoneuvopesu Oy:ssä.

Arvonta suoritetaan MA 30.10.10.2017. Voittajalle ilmoitettaan henkilökohtaisesti eikä Facebook ole tässä arvonnassa mitenkään mukana. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Onnea kisaan!
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Laurentium Oy
Kotisivujen tilaaminen ja toteutus kuin pala kakkua? Kyllä! Suunnittelu, toteutus, sisältötuotanto, webbihotelli, tietoturva ja varmuuskopioinnit - kaikki avaimet käteen palveluna. Tutustu ja ota yhteyttä: www.laurentium.fi

Kaikkien meidän FB sivusta tykänneiden kesken arvomme kakku kahvit kahdelle (2) henkilölle. Kenen kanssa sinä lähtisit rentoutumaan Bakery Cafen herkkujen ääreen?

Palkinnon arvo noin 20€, sitä ei voi vaihtaa rahaksi ja palkinto sis. kakkukahvit kahdelle (sen hetkisen tarjonnan mukaan). Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti. Arvonta suoritetaan 3.11.2017. Voiton voi lunastaa Bakery Cafen kahvilassa osoitteessa Tuomiokirkonkatu 26, Tampere.
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

3 kuukautta sitten

e-tampere.fi Tampereen yritykset, uutiset, sää ja työpaikat

Oletko menossa näytteilleasettajaksi messuille tai onko tulossa tärkeä palaveri ja käyntikortit harmillisesti ihan lopussa?
Ei hätää, me autamme! Saat meiltä mm. roll-upit, käyntikortit, julisteet, esitteet ja flyerit... ja vieläpä nopealla toimitusajalla!
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Satulkv
Lempäälässä Hakkarin alueella on myynnissä rivitaloasunto 3h+k (172.000€), jonka läheisyydessä on hyvä valikoima palveluja. Tutustu tästä alueeseen ja katso lisätietoja www.etuovi.com/kohde/9537289?sc=M1077505722&pos=3
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Vuokrataan siistiä ja monikäyttöistä toimi-/varastotilaa 113 m2 Tampereen Vehmaisista.

Lue lisää: www.jemcon.fi/vuokrataan-toimi-varastotilaa-113-m2-vehmainen-tampere/
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Vuokrataan siistiä ja monikäyttöistä toimi-/varastotilaa 113 m2 Tampereen Vehmaisista.

Lue lisää: http://www.jemcon.fi/vuokrataan-toimi-varastotilaa-113-m2-vehmainen-tampere/

Eipä muuta kuin osallistumaan kilpailuun : )Kenen kanssa lähtisit Tapparan matsiin?

Voita kaksi (2) kappaletta vierekkäisiä istumapaikkalippuja maanantaina 13.3 klo 18.30 Hakametsään Tappara vs. Saipa runkosarjan viimeiseen otteluun. Osallistu arvontaan kommentoimalla kenet ottaisit peliin mukaan ja tiätysti saa myös tykätä meidän sivusta sekä jakaa ja tehdä kaikki muut sallitut facebook-kikat : )

Suoritamme arvonnan torstaina 9.3 ja ilmoitamme voittajalle Facebookissa henkilökohtaisesti. Liput voi noutaa PK-Painon toimipisteestä Tampereen Nekalasta. Facebook ei ole tässä arvonnassa mitenkään mukana.

Eipä muuta kuin kaikki mukaan ja onnea arvontaan : )
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Eipä muuta kuin osallistumaan kilpailuun : )

9 kuukautta sitten

e-tampere.fi Tampereen yritykset, uutiset, sää ja työpaikat

No nyt on retroa! Toteutimme tamperelaiselle asiakkaallemme uudet retrohenkiset kotisivut ns. 70-luvun hengessä.

Tutustu yrityksen tarinaan ja NOUSU- retroverkkareiden ja retrovaatteiden mallistoon sekä siirry yhdellä klikkauksella suoraan 70-luvulle - siihen vanhaan hyvään aikaan jolloin suomalaisuus, kestävyys ja laatu olivat arvossaan.

www.nousu-retroclothes.fi
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Nyt kipin kapin Laurentium Oy:n sivulle tykkäämään ja osallistumaan lounaspassin arvontaan! 😊Laitetaanpa marraskuuta piristämään pieni arvonta 😊 Yhteistyössä Tampereen Bakery Cafe:n kanssa arvomme 10 kerran lounaspassin (arvo noin 100€) kaikkien Laurentium Oy:n Facebook-sivusta tykänneiden henkilöiden kesken.

FB ei ole tässä arvonnassa mitenkään mukana. Saa tykätä, jakaa ja kommentoida. 😉 Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, ja voittaja saa passin haltuunsa Tampereen Bakery Cafesta. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Arvonta suoritetaan 23.11.2016 klo 12 - onnea kisaan!
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Nyt kipin kapin Laurentium Oy:n sivulle tykkäämään ja osallistumaan lounaspassin arvontaan! 😊

Kenen kanssa sinä lähtisit lätkämatsiin? Käy kommentoimassa ja voit voittaa liput Hakametsään Tapparan matsiin. Tykkää, jaa, tägää, kommentoi - parin viikon päästä selviää onnellinen voittaja!Kenen kanssa lähtisit Tapparan matsiin?

Voita kaksi (2) kappaletta vierekkäisiä istumapaikkalippuja lauantaina 8.10 Hakametsään Tappara vs. Vaasan Sport lätkäotteluun. Osallistu arvontaan kommentoimalla kenet ottaisit peliin mukaan ja tiätysti saa myös tykätä meidän sivusta sekä jakaa ja tehdä kaikki muut sallitut temput : )

Maanantaina 3.10 pidämme pienen paussin näistä kotisivujen ja yritysvideoiden suunnittelu-ja toteutushommista arpoaksemme lippujen voittajan. Ilmoitamme voittajalle Facebookissa henkilökohtaisesti ja laitamme liput postissa kotiin. Facebook ei ole tässä kisassa mitenkään mukana. #tappara
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Kenen kanssa sinä lähtisit lätkämatsiin? Käy kommentoimassa ja voit voittaa liput Hakametsään Tapparan matsiin. Tykkää, jaa, tägää, kommentoi - parin viikon päästä selviää onnellinen voittaja!

Suosittele e-tampere.fi -sivustoa! Jaa sivu sosiaalisessa mediassa